Pendarovski: MPB vazhdimisht e angazhuar, nuk ka nevojë për mbledhjen e Këshillit të Sigurisë

  Nuk ka nevojë për thirrjen e Këshillit të Sigurisë për shkak të alarmeve për bomba. Të gjitha organet kompetente maksimalisht janë angazhuar dhe nuk lejojnë asnjë shanse që dikush të vendos ndonjë mjet shpërthyes në shkolla, deklaroi Pendarovski.

  “Jam në komunikim të vazhdueshëm me Ministrinë e Brendshme. Deri më tani, nuk ka nevojë të ngrihet në një nivel të tillë. Nga ajo që di unë, autoritetet janë aktiv në lidhje me këto kërcënime. Janë dy aspekte – e drejta penale për shkak të stresit, panikut, frikës që shkaktojnë te fëmijët, prindërit, te të gjithë ne dhe kjo çështje shqyrtohet nga organet kompetente.

  Megjithatë, këto janë IP adresa që vijnë kryesisht nga jashtë dhe vështirë të arritura.

  Të gjitha organet kompetente janë të angazhuar maksimalisht dhe nuk lejojnë që dikush të vendosë mjet shpërthyes në shkollat tona, theksoi Pendarovki.

  Lajmi Paraprak

  Punëtorët e NPK “Tetovë” futen në grevë, nuk kanë marrë pagat e muajve të fundit

  Lajmi i rradhës

  Kovaçevski: Përgjegjës për transportin në Shkup është Arsovska

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë