PLD-ja në zgjedhjet lokale garon me një koalicion qytetar të përbërë nga disa parti politike

  Kryesia Qendrore e Partisë Liberal Demokratike në seancën e djeshme mori vendim përfundimtar në zgjedhjet e ardhshme lokale për partinë për të kandiduar në një koalicion qytetar të përbërë nga disa parti dhe aktivistë të shumtë civilë.

  “Qendra si një opsion pro-evropian është i rëndësishëm për qytetarët, veçanërisht në nivelin lokal për të krijuar politika lokale dhe për të siguruar një të ardhme më të mirë për qytetarët, si dhe zhvillimin ekonomik dhe shoqëror,” tha Goran Milevski, presidenti i partisë.

  Gjatë seancës së dhjetë në hotelin Olgica në Ohër, ai informoi anëtarët në lidhje me përgatitjet e LDP, zgjedhjet e ardhshme lokale dhe negociatat me partitë e tjera me programet politike të lidhura, si dhe organizatat e shoqërisë civile dhe aktivistët jo-partiakë.

  “Siç kemi treguar deri më tani, ne do të vazhdojmë të kemi një qasje të hapur dhe transparente për informimin e publikut dhe ne presim sa më pak lajme të rreme të jetë e mundur,” tha Zëvendës Presidentja e LDP Monika Zajkova.

  Në seancë, LDP formon gjithashtu Shtabin Qendror të Zgjedhjeve, i cili do të drejtohet nga Nënkryetari i LDP, Igor Veljanoski.

  “Selia zgjedhore do të fillojë të punojë të hënën, e cila do të jetë e hapur për qytetarët të cilët mund të shprehin mendimin e tyre dhe të bëjnë sugjerime për politikat e mëtejshme lokale. “Ekipet tona do t’i përgjigjen të gjitha kërkesave të qytetarëve,” shtoi Veljanoski.

  Lajmi Paraprak

  Biologët dhe ekologjistët mendojnë se rrjetet sociale përbëjnë rrezik për njerëzimin

  Lajmi i rradhës

  Carovska: Dëshirojmë që mësimi të filloj me prezencë fizike, në rast se këtë e lejon gjendja epidemiologjie në vend

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë