Policia merr shënime me dorë në vendkalimin kufitarë Qafë Thanë – nuk punon sistemi

  Kolona kilometrike vërehen mëngjesin e sotëm në vendkalimin kufitarë Qafë Thanë. Qytetarët e Maqedonisë së Veriut në temperatura presin rreth dy orë në kolonë për të kaluar kufirin.

  Nga ana e Maqedonisë së Veriut po punohet me ritme shumë të ngadalta. Qytetarët janë të revoltuar, ka shumë nga ata që udhëtojnë drejt Shqipërisë vetem për ta kaluar ditën, ndërsa ka edhe dasmor, ndërkohë ju duhet të presin me orë të tëra për ta kaluar kufirin.

  Sipas burimeve nga terreni, kolonat janë shkaktuar për shkak se nuk punon sistemi dhe policia i regjistron të dhënat me dorë.

  Ndërkohë, situata paraqitet ndryshe nga ana e Shqipërisë Përderisa nga ana e RMV udhëtarët presin rreth 2 orë për të kaluar kufirin në Shqipëri nuk ka radhë pritjeje dhe kufiri kalohet për më pak se 5 minuta.

  Lajmi Paraprak

  UNË DHE BABAI

  Lajmi i rradhës

  I riu u zgjua në arkivol gjersa po mbahej ceremonia për të | Shikoni shakanë mizore që ia organizuan shokët

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë