Fillon prishja e platformave pa leje në Ohër

  Në Ohër, në prani të një numri të madh të ekipeve policore ka nisur çmontimi i platformave të paligjshme në bregun e Liqenit të Ohrit.

  Ekipet tashmë kanë nisur punimet në plazhet më të frekuentuara në Ohër. Autoritetet thonë se do të pastrohen të gjitha mbetjet nga platformat.

  Kryetari i Ohrit, Konstantin Georgieski, kohët e fundit njoftoi se të gjitha platformat dhe strukturat e paligjshme do të hiqen nga të gjitha plazhet ku kanë skaduar marrëveshjet e koncesionit, duke përfshirë pesë që hyjnë brenda fushës së GUP.

  Lajmi Paraprak

  Rama: Zgjidhja e ngërçit kritik ndërmjet Bullgarisë dhe RMV-së vetëm nëpërmjet dialogut

  Lajmi i rradhës

  Për filozofinë, letërsinë dhe lirinë e mendjes

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë