Prokuroria kundërshton ri-paraqitjen e provave për rastin “Tortura”

  Prokuroria Publike beson se të gjitha faktet e rëndësishme janë vërtetuara plotësisht dhe gjendja faktike është plotësisht e qartë dhe koncize, prandaj nuk propozon ri-paraqitjen e provave, kështu u shpreh prokurori Lubomir Lape në procedurën e rihapur të gjykimit për rastin “Tortura”.

  I akuzuari i parë në këtë rast është ish-drejtori i policisë sekrete, Sasho Mijallkov i cili  akuzohet për nxitjen e gjashtë pjesëtarëve të ish-njësisë policore “Alfa”, për arrestimin çnjerëzor dhe poshtërues të Boshkoskit. Mijalkov deri tani është dënuar për tre vepra. Ai mori 12 vjet për përgjimin masiv në rastin “Target-Fortesa”, për “Thesari-n” 8 vjet, për keqpërdorim të parave të shtetit në prokurimin e pajisjeve për DSK-në, gjithashtu u dënua me burg për parregullsi zgjedhore në rastin Titanik2, por ky rast është kthyer në rigjykim.

  Lajmi Paraprak

  Qyteti i Shkupit prezanton projektin për transportin e ri publik-BRT

  Lajmi i rradhës

  Për gjashtë muaj në Tetovë 801 gjoba për drejtim të automjeteve pa leje për vozitje

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë