Qyteti i Shkupit prezanton projektin për transportin e ri publik-BRT

  Qyteti i Shkupit do ta prezantojë sot sistemin e autobusëve të shpejtë të transportit publik BRT në Shkup. Projekti do të realizohet përmes kredisë prej 70 milionë euro të siguruara nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.

  Sistemi i ri i transportit urban parashikon futjen e korridoreve të autobusëve me përparësi që do të projektohen për autobusë me efikasitet energjetik ose hibrid, të cilat do të sigurojnë transport publik të shpejtë, të përshtatshëm dhe ekonomik.

  Lajmi Paraprak

  Nuk ka konsensus për rezolutën e VMRO-DPMNE-së

  Lajmi i rradhës

  Prokuroria kundërshton ri-paraqitjen e provave për rastin “Tortura”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë