Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit mori vendim, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të
  shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,39 %.

  Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe të EURODIZELIT (D-ЕV) rriten për 0,50 denarë/litër, ndërkaq çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rritet për 1,00 denar/litër.

  Nga mesnata EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 68.00 denarë për litër
  EUROSUPER BS – 98 për 70.00 denarë.

  EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 60.50 denarë
  Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) për 60,00 denarë.

  Lajmi Paraprak

  Vendimi përfundimtar i UEFA-s për Superligën Europiane, ja çfarë pritet të ndodhë…

  Lajmi i rradhës

  Si të lajmë një të porsalindur?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë