Qeveria do t’i ofron partive të vogla uljen e pragut në 1 për qind për këshilltar komunal

  Fotografia: Nistori

  Alsat nga burime brenda grupeve punuese në Kuvend mëson se Qeveria është gati të ofron uljen e pragut nga 3 në 1 për qind për këshilltarët komunal, pas reagimit të partive më të vogla dhe paralajmërimeve se do ta bllokojnë ndryshimin e Kodit Zgjedhor.

  Në rrethana jo zyrtare mësohet se partitë e vogla janë të gatshme për prag prej 1 për qind nga cenzusi dhe jo nga numri i përgjithshëm i votuesve për komunë.

  Lajmi Paraprak

  Qeveria e Maqedonisë i ndan Georgievskit 30 mijë euro shpërblim për garat olimpike

  Lajmi i rradhës

  Qeveria i miratoi protokollet për akomodim në konviktet e nxënësve dhe studentore

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë