Qeveria i miratoi protokollet për akomodim në konviktet e nxënësve dhe studentore

  Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor dhe akademik, Qeveria në seancën e sotme e miratoi Protokollin për veprim gjatë akomodimit të nxënësve në Konviktet publike për nëxnësit në vitin shkollor 2021/2022.

  Qeveria e miratoi edhe Protokollin për veprim të konvikteve shtetërore studentore dhe objekteve të tjera për akomodim në vitin akademik 2021/2022.

  Lajmi Paraprak

  Qeveria do t’i ofron partive të vogla uljen e pragut në 1 për qind për këshilltar komunal

  Lajmi i rradhës

  AOGJSH: Jemi të gatshëm të japim kontribut personal në shuarjen e korrupsionit

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë