Qeveria e Maqedonisë i ndan Georgievskit 30 mijë euro shpërblim për garat olimpike

  Qeveria e Maqedonisë në mbledhje për medaljen e argjentë në lojërat olimpike në Tokio i ndau Dejan Gerogievskit 1.200.000 denarë (apo 30 mijë euro)

  Po ashtu edhe trajnerit të tij Darko Kostovskit do t’i ndahen 600.000 denarë.

  Ndryshe, fituesi i medaljes së artë Dejan Georgievskit do t’i ndahen edhe 600.000 denarë të tjerë nga Agjencia për Rini dhe Sport.

  Lajmi Paraprak

  Zaev: Do të bashkëpunojmë në zgjedhjet lokale me PDSH-në

  Lajmi i rradhës

  Qeveria do t’i ofron partive të vogla uljen e pragut në 1 për qind për këshilltar komunal

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë