Qeveria e RMV-së sot mban seancë, do të vendos për masat e reja kundër Covid-19

  Fotografia: Nistori

  Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot 17.8.2021 (e martë), me fillim në ora 12:30, do ta mbaj mbledhjen e 99-të të rregullt me më shumë pika nga programi i saj për punë dhe nga interesi i qytetarëve.

  Në mbledhje do të shqyrtohen konkluzat dhe rekomandimet nga mbledhja e 44-të e Shtabit kryesor koordinativ të krizave për sigurimin e tërësishëm në lidhje me parandalimin dhe shpërndarjen e virusit COVID 19, të mbajtur me 16 gusht të vitit 2021 dhe do të miratohen vendime adekuate për mbrojtje të shëndetit kolektiv të popullsisë nga sëmundja ngjitëse COVID-19.

  Në bazë të Rendit të ditës, në mbledhje do të diskutohet edhe për disa propozim-ligje në mes të cilës Propozim-ligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për ndërmarrje publike dhe Propozim-Ligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për inspektoratin shtetëror të tregut, si dhe më shumë informacione për aktivitete të realizuara dhe të planifikuara nga ministrit dhe organet në përbërje.

  Lajmi Paraprak

  Fëmijët përjashtohen nga masat e reja kundër Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

  Lajmi i rradhës

  Disa shtetas të Maqedonisë së Veriut evakuohen nga Afganistani

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë