Rezultatet më të reja në RMV sipas KSHZ-së

  KSHZ-ja ka filluar me shpalljen e rezultateve të para të zgjedhjeve lokale që u mbajtën sot në Maqedoninë e Veriut, njofton Nistori.

  Komuna e Tetovës:

  1. BDI
  2. Lëvizja Besa
  3. ASH-AA
  4. Sadi Bexheti

  Komuna e Gostivarit:

  1. ASH-AA
  2. BDI

  Komuna e Tearcës:

  1. BDI
  2. ASH-AA
  3. Lëvizja Besa
  4. PDSH

  Komuna e Zhelinës:

  1. Lëvizja Besa
  2. BDI
  3. ASH-AA

  Komuna e Bogovinës:

  1. Lëvizja Besa
  2. BDI
  3. ASH-AA
  4. PDSH

  Komuna e Vrapçishtit:

  1. BDI
  2. ASH-AA
  3. LSDM

  Komuna e Dibrës:

  1. BDI
  2. ASH-AA
  3. Lëvizja Besa

  Komuna e Kërçovës:

  1. BDI
  2. VMRO-DPMNE
  3. Fatmir Limani

  Komuna e Strugës:

  1. BDI
  2. ASH-AA
  3. LSDM

  Komuna e Sarajit:

  1. BDI
  2. Lëvizja Besa
  3. ASH-AA

  Komuna e Çairit:

  1. ASH-AA
  2. BDI
  3. Lëvizja Besa

  Komuna e Haraçinës:

  1. BDI
  2. LSDM
  3. ASH-AA

  Komuna e Likovës:

  1. BDI
  2. ASH-AA
  3. PDSH
  4. Lëvizja Besa

  Komuna e Pllasnicës:

  1. BDI
  2. PDTM

  Komuna e Çashkës:

  1. LSDM
  2. VMRO-DPMNE
  3. BDI

  Komuna e Studeniçanit:

  Lajmi Paraprak

  Sadi Bexheti: Në Tetovë në rrethin e dytë shkon BDI dhe BESA

  Lajmi i rradhës

  Ziadin Sela: Qeveria s’ka legjitimitet moral

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë