Rritet niveli i ujit në Liqenin e Dojranit

  Për një centimetër është rritur niveli i ujit në Liqenin e Dojranit, ndërsa  nivelet e dy liqeneve tjera natyrore në vend janë të njëjta sikur dje, tregojnë rezultatet e matjeve të fundit të bëra nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike (DPHM).

  2,63 metra më i lartë nga mesatarja për korrikun, ndërsa nivelet e Liqenit të Ohrit dhe të Prespës janë më të ulëta  nga mesataret dhe atë për 11 centimetra  në Liqenin e Ohrit dhe për 1,72 metra në liqenin e Prespës.

  Nivelet e ujërave, sërish, te një pjesë e lumenjve janë më të larta nga mesatarja shumëvjeçare për këtë muaj, ndërsa te një pjesë më të ulëta dhe kryesisht janë të njëjta ose kanë rritje të vogël ose zvogëlim në krahasim me ditën e djeshme./Kohamk/

  Lajmi Paraprak

  Ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës

  Lajmi i rradhës

  RMV, prej nesër do të shpallet konkursi për regjistrues dhe instruktor për regjistrimin e popullsisë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë