Shahpaska: 59% e punonjësve në çerdhe janë të vaksinuar

  Ministrja për Punë dhe Politikë Sociale Jagoda Shahpaska njofton se 59% e punonjësve në çerdhe janë të vaksinuar.

  “Ne ndjekim udhëzimet dhe rekomandimet e autoriteteve shëndetësore në të kaluarën. Punonjësit në kopshte dhe edukatorët dhe infermierët e kanë marrë seriozisht procesin e vaksinimit dhe mund t’ju njoftoj se 59% e punonjësve në kopshte tashmë janë imunizuar”, tha sot Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska në një konference per shtyp.

  Ajo vlerëson se me letrat ekzistuese nga ministria përkatëse, do të bëjë thirrje që përqindjet e tjera të punonjësve në çerdhe të vaksinohen, në mënyrë që qëndrimi i fëmijëve në institucione të jetë i sigurt.

  Lajmi Paraprak

  Bytyqi: Kemi investuar në 94 projekte infrastrukturore në vend

  Lajmi i rradhës

  Mango fruti i veçantë që ndihmon organizmin dhe forcon imunitetin

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë