Shahpaska: Punëtorët janë kapitali më i vlefshëm që kemi

  Zgjidhja ligjore e miratuar nga Qeveria, e cila parasheh e Diela të jetë ditë jo-pune, respektivisht ditë pushimi javor është pjesë e politikës së Qeverisë për mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve.

  Me këtë zgjidhje, mbrojmë të drejtat e atyre punëtorëve të cilët për shkak të vitalitetit të veprimtarisë ose procesit teknologjik duhet të punojnë patjetër të Dielën me atë që parashikojmë mëditje më të lartë për të paktën 50 për qind dhe një ditë të lirë gjatë javës së ardhshme, shprehet në intervistën për AIM ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska.

  Lajmi Paraprak

  Sot pas 10 muajve për herë të parë në RMV nuk ka të vdekur nga virusi Covid-19

  Lajmi i rradhës

  Agim Veliu shkarkohet nga kreu i LDK-së

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë