Shtyhet seanca për rastin “Parcelat në Vodno”

  Për shkak të kërkesës së mbrojtjes për përkthim të provave në rastin e Prokurorisë publike të dorëzuara në gjuhën angleze, në gjuhën maqedone si dhe angazhimit të avokatit në lëndën “TNT”, gjykimi i sotëm për “Parcelat në Vodno” shtyhet, kanë bërë të ditur nga Gjykata Penale në Shkup.

  Lajmi Paraprak

  Kontejnerë të posaçëm për hedhjen e mbetjes organike të “kurbaneve”

  Lajmi i rradhës

  KSI: Gjendja epidemiologjike në vend është stabile

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë