Sot në Dibër votojnë personat e sëmurë dhe të pafuqishëm

  Para votimit për kryetar komune në Dibër, sot të drejtën e votës mund ta ushtrojnë 70 persona, të paraqitur si persona të sëmurë ose të pafuqishëm. Në këtë Komunë gjithsej janë të regjistruar 19.211 votues, ndërkaq nesër do të votohet në 27 vendvotime.

  Përndryshe, nesër është rrethi i tretë i votimeve dhe do të mësohet fituesi i komunës së Dibrës. Gara zhvilloeht ndërmjet Bekim Pocestës nga radhët e Aleancës për Shqiptarët & Aleternaitva dhe Hekuran Duka nga BDI. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  TEATRIN BARTENI NË VETE, JO VETEN NË TEATËR!

  Lajmi i rradhës

  Di Maria “shpëton” kombëtaren e Argjentinës

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë