Spasovski në Tabanoc promovon fushatën për siguri në trafik

  Kemi për qëllim uljen e aksidenteve të trafikut, uljen e shkeljeve në trafik, sepse kjo ka të bëj me rritjen e sigurisë së të gjithë qytetarëve që janë pjesëmarrës në trafik, tha Spasovski i cili njëherit apeloj deri tek të gjithë vozitësit që të respektojnë rregullat e trafikut.

  “Pjesëmarrja ime dhe e zëvendësit tim, flet për rendësin e kësaj fushate, për rendësin e asaj që vozitësit të jenë të pushuar. Gjendemi në Tabanoc, ku qarkullojnë shumë makina, posaçërisht tani që është koha e pushimeve, kemi për qëllim që mesazhi jonë të arrij deri tek secili vozitës që hyn në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, tha Spasovski.

  Lajmi Paraprak

  Çfarë duhet të hani për të rritur kolagjenin në trupin tuaj

  Lajmi i rradhës

  Pse rrudhen gishtërinjtë tuaj pasi të qëndroni nën ujë për një kohë?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë