SPB: Të hënën nga ora 20:00 magjistralja Gostivar-Tetovë do të jetë e mbyllur

  Sektori për Punë të Brendshme Tetovë njofton qytetarët se më 28 qershor (e hënë), nga ora 20:00 do të ketë ndërmarrje në magjistralen Gostivar – Tetovë.

  Kjo ndërprerje vjen për shkak të një ngjarje penale që po e zbaton Gjykata Themelore e Gostivarit.

  Pjesa e magjistrales drejt Gostivarit do të jetë tërësisht e mbyllur, ndërsa komunikacioni drejt Tetovës do të zhvillohet në një korsi.

  Gjatë kësaj periudhe komunikacioni nga Gostivari drejt Tetovës do të drejtohet nëpër rrugët rajonale dhe lokale deri në përfundim të rikonstruktimit.

  Lajmi Paraprak

  Trekëndëshi i Bermudës | Çfarë mund të na tregojë shkenca për rajonin misterioz të oqeanit Atlantik

  Lajmi i rradhës

  Ulen nivelet e lumenjve

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë