Tragjedia në Bullgari | I merret licenca agjencionit “Besa Trans”

  Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi njoftoi nëpërmjet Facebook-ut se Ministria e Ekonomisë sot i ka marrë licencën agjencionist turistik “Besa Travel”. Ndryshe, Bekteshi u bëri thirrje qytetarëve që do të udhëtojnë, të kontrollojnë se me cilat agjenci turistike udhëtojnë, gjegjësisht nëse kanë licenca të vlefshme pune të lëshuara nga Ministria e Ekonomisë, përcjell Nistori.

  “Me kërkesë të Ministrisë së Ekonomisë, Inspektorati Shtetëror i Tregut ka kryer tri kontrolle të jashtëzakonshme në objektet e subjektit SHTPQSH BESA TRANS BTB SHPKNJP eksport-import me adresë: f. Rashçe, Komuna Saraj – Shkup, filiala BESA TRAVEL me adresë në rr. Stiv Naumov nr.2/2-3 Shkup, ku është konstatuar se nuk kryen veprimtari, gjegjësisht nuk punon.

  Inspektorati Shtetëror i Tregut, duke vepruar sipas kërkesës sonë, ka dorëzuar Njoftimin nr. 26-09-51 nga data 11.01.2021 me të clin informon se Subjekti Juridik nuk ushtron veprimtari, gjegjësisht zyrat janë të mbyllura dhe nuk mund të kontrollohen, pastaj si Ministër i Ekonomisë kam marrë vendim për heqjen e licencës.

  U bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve që do të udhëtojnë të kontrollojnë se me cilat agjenci turistike udhëtojnë, gjegjësisht nëse kanë licenca të vlefshme pune të lëshuara nga Ministria e Ekonomisë”, ka shkruar Bekteshi. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Konventa e Bernës i kërkon Maqedonisë së Veriut të mos lejojë ndërtimin e hidrocentraleve të reja

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë