Trajçe Polivanov, kryetar i përkohshëm i Prokurorisë

  Prokurori Trajçe Polivanov do të jetë kryetar i përkohshëm i Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, pasi kryetarja Villma Ruskovska u suspendua nga puna e saj.

  Ky vendim është marrë sot në seancën e Këshillit të Prokurorëve Publikë dhe do të jetë i vlefshëm deri në zgjedhjen e kreut të ri, sepse mandati i Ruskovskës i skadon në nëntor. Më pas do të duhet të hapet konkurs dhe përzgjedhja do të bëhet për herë të parë me votim të të gjithë prokurorëve.

  Polivanov ishte edhe pjesë e Prokurorisë Speciale Publike.

  Lajmi Paraprak

  Filmi nga Kosova “Luaneshat e kodrës” do të shfaqet para publikut tetovar

  Lajmi i rradhës

  Cilët janë prioritetet e komisioneve për zgjedhje dhe emërime si dhe për politikë të jashtme?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë