Vaji i mbetur i motorit ishte derdhur në Liqenin e Dibrës

  Javën e ardhshme, Prokuroria e Dibrës po përgatit kallëzim penal sipas nenit 230 të Kodit Penal “Rrezikimi i mjedisit jetësor dhe natyrës me materiale të mbetura”, konfirmoi prokuroria për “Telma”.

  Hetimi për rrjedhjen e një derivati ​​të panjohur të naftës në liqen në fund të muajit mars është plotësuar duke marrë mbi 20 mostra të lëndës së zezë që u derdh në liqenin artificial. Hetuesit dhe inspektorët e mjedisit fillimisht menduan se ishte derdhur karburant, por më vonë analiza zbuloi se ishte një vaj i dëmshëm për mjedisin.

  Kjo u konfirmua për Telma nga shërbimi për shtyp i Prokurorisë së Shtetit. “Prokuroria Themelore Publike në Dibër po mbledh prova materiale në lidhje me mostrat e marra nga Liqeni i Dibrës. Me urdhër të prokurorisë, është kryer ekspertim, nga i cili, sipas asaj që ishte përcaktuar në raportin e paraqitur, rezulton se lëngu nga i cili janë marrë mostrat është vaj motori. Prokuroria ka lëshuar urdhra dhe udhëzime të tjera në Ministrinë e Brendshme për të kontrolluar faktet dhe për të mbledhur të dhëna, pas përfundimit të të cilave informacioni pritet të paraqitet në prokurori”, janë përgjigjur nga prokuroria.

  Lajmi Paraprak

  Ndërsa ishte në burg, keqpërdori të dhënat e njerëzve të tjerë për të marrë kredi

  Lajmi i rradhës

  Luis Enrique ka një vendim shumë të rëndësishëm për t’ia thënë kapitenit, Sergio Ramos

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë