Ta ruajmë institucionin “Familje”

  Robert Nesimi

  Në fund të fundit, ky popull ka arritur të përballojë të gjitha sulmet e stuhitë që ja kanë hedhur shekujt vetëm falë një institucioni të vetëm: FAMILJES.

  Prandaj sfida më e madhe me të cilën përballemi, sot dhe nesër, ajo që na garanton mbijetesën si popull, është pikërisht ruajtja e këtij institucioni dhe të vlerave familjare. Ata që paradojnë sot gëzojnë të gjitha liritë që i përkasin një individi, pa cenuar vlerat e të tjerëve.

  Parada e sotme nuk ka të bëjë fare me lirinë e dikujt, por përbën një sulm direkt ndaj vlerave të dikujt tjetër, konkretisht institucionit të familjes dhe vlerave familjare. Ata kanë të drejtën të protestojnë, por ne assesi nuk duhet të heshtim dhe të heqim dorë nga e drejta për të ruajtur vlerat tona./Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Deputeti Rashidi shprehet pro familjes

  Lajmi i rradhës

  Mëngjesi i duhur për ata që vuajnë nga tiroidja

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë