Asgjë nuk krahasohet me një bisedë të bukur me mendjen e bukur të një gruaje

  “Gjëja më tërheqëse tek çdo person është inteligjenca. Kjo vlen sidomos për gratë. Unë e respektoj këdo që ka tru dhe e di si ta përdorë atë, se sa dikë që ka një fytyrë apo një trup të bukur”.

  “Asgjë nuk krahasohet me një bisedë të bukur me mendjen e bukur të një gruaje”

  “Inteligjenca e një gruaje më duket tërheqëse. Sensi i saj i humorit më duket tërheqës. Ndjeshmëria e saj më duket tërheqëse”.

  “Bukuria e një gruaje mund të jetë e rrez*ikshme, por inteligjenca e saj mund të jetë vdek*jeprurëse”.

  “Gjëja më e bukur në botë është të jesh e zgjuar, e matur dhe bujare. Çdo gjë tjetër është e kotë, më beso. Është e kotë që njerëzit të përpiqen të të bindin për gjëra pa vlerë. Mos i merr për bazë mendime të tilla. Ji e zgjuar, e matur dhe bujare”.

  “Gra, asnjëherë mos e minimizoni inteligjencën tuaj. Budallallëku nuk është tërheqës. Integriteti, dinjiteti dhe urtësia janë treguesit e vërtetë të bukurisë”.

  “Koha zbeh çdo bukuri të fytyrës apo trupit, por ajo nuk e zbeh dot inteligjencën. Me kohën, një femër e bukur nuk mbetet më e bukur. Ndërsa një grua inteligjente, me kalimin e kohës bëhet edhe më inteligjente dhe tërheqëse”. /supergrate.net/

  Lajmi Paraprak

  Sfidat e luftimit të varfërisë

  Lajmi i rradhës

  Sot fillon matura shtetërore me provimin e parë ekstern

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë