Dëmet shëndetësore që shkakton mikrovala

  Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim ku zbuloi se mikrovala largon çdo lëndë ushqyese të ushqimit. Rrezatimi deformon ushqimin dhe e bën atë të dëmshëm për shëndetin tonë.

  Pavarësisht anës pozitive që e përgatisin shpejt ushqimin, shëndeti ynë mbetet prioritar.

  Efektet anësore të mikrovalëve janë:

  Imunitet i dobët
  Gjendje e keqe shëndetësore
  Defekte në lindje
  Katarakti
  Më pak rezistencë ndaj viruseve dhe baktereve
  Kancer

  Efekte të tjera: probleme me hemoglobinën, më shumë anemi, rritje të kolesterolit, probleme të leukociteve si dhe anomali në lindje.

  Gatimi i ushqimeve në mikrovalë zvogëlon vlerat ushqyese, deformon molekulat e proteinave dhe krijon përbërje të reja antinatyrale. Ndaj mënyra më e mirë është ta përdorni atë sa më rrallë të jetë e mundur.

  Lajmi Paraprak

  Lëreni fëmijën tuaj të ecë zbathur, arsyeja mahnitëse

  Lajmi i rradhës

  Ja sa shpesh duhet t’i prisni flokët për t’i patur të shëndetshëm

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë