Eliminoni gërvishtjet nga mobiliet e drurit me një veprim

  Nëse në shtëpinë tuaj keni mobilie nga druri, atëherë me siguri e dini se ato lehtë mund të gërvishten dhe të dëmtohen.

  Edhe pse këshillohet që me këto raste të bëni politurën, gërvishtjen mund ta eliminoni vetë.

  Gërvishtjet e shkaktuara me dëmtime fizike mund t’i zbusni në mënyrë natyrale. E gjitha që ju nevojitet janë në arrë dhe një leckë e pastër.

  Veprimi 1: Arrës hiqjani gëzhojat, ndajeni përgjysmë, dhe pastaj njërën pjesë fërkojeni në mënyrë diagonale vendin e gërvishtur.

  Veprimi2: Pastaj, fërkojeni pjesën e gërvishtur me gisht në mënyrë që të ngrohni sipërfaqen.

  Veprimi 3: Pas disa minutash, kur druri të thithë vajin e arrës, gërvishtja do të zhduket pa lënë gjurmë.

  Kështu në mënyrën më të thjeshtë dhe më të lirë do të mundë të eliminoni gërvishtjen dhe t’ia ktheni shkëlqimin mobilies së drurit.

  Lajmi Paraprak

  Ngatërrimi, bllokimi ose lidhja e zorrëve, shkaktohet edhe nga ilaçet

  Lajmi i rradhës

  Subvencionet paguajnë borxhet e ekonomive bujqësore në RMV

  Lajme tjera

  A po e vret teknologjia nostalgjinë?

  Sam Leith Trendi më i fundit në mesin e pasardhësve të Gjeneratës Z – pra ata që kanë lindur midis viteve 1997 dhe 2012 – është postimi i “videove të vjetra” në TikTok. Është njëlloj…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë