Gjërat që nuk duhet t’ia thoni kurrë prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara

  Shpesh në prani të fëmijëve me nevoja të veçanta na ndodh të ndiejmë se duhet të themi apo të komentojmë diçka nisur ndoshta nga kjo gjendje ndryshe.

  Mirëpo gjërat që mund të themi janë të pakta dhe të thjeshta. Janë të shumta pastaj, ato fjali që nuk duhet të thuhen.

  Më vjen keq

  Nuk e di se si ia del mbanë

  Je me të vërtetë e mrekullueshme që kujdesesh për një fëmijë me nevoja të veçanta

  Është mëkat që ty të është dashur t’i dedikosh jetën tënde

  A ke provuar një kurë?

  Duket normal. Je i sigurt që ka nevoja të veçanta?

  T’i fiksosh me shikim

  Duhet të jesh në ankth për të ardhmen e tij.

  Lajmi Paraprak

  Çka nëse shqiptarët do ta kishin bërë “listën e zezë” të burrështetasve që e plaçkitën shqiptarinë

  Lajmi i rradhës

  Policia e Tetovës thërret në bisedë informative 16 tifozë të “KF Shkëndija”

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë