Fotografi që kaloi 210 ditë në Azi duke realizuar fotografi të rralla (Foto)

  Dima Gilitukha është një fotograf i suksesshëm, i cili ndërthur sfondin e tij shkencor me ekspeditat e gjata në vendet ekzotike.

  Seria e fotografive të Gilitukha, e cila ishte pjesë e kërkimit të tij mbi zjarret në pyje, e bëri atë të njohur.

  Dima kohët e fundit kaloi 210 ditë në Azi, dhe kjo përfshinte një qëndrim njëmujor në Vietnam – transmeton TCH.

  (Foto: Dima Gilitukha)

  Ai mori aparatin fotografik me vete dhe memorizoi momente të veçanta të natyrës dhe njerëzve, në vendet që vizitoi dhe çdo imazh është i veçantë, me një mesazh të caktuar.

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  (Foto: Dima Gilitukha)

  Lajmi Paraprak

  Hadis Velii e shpëton Renovën nga rënia në Ligën e Dytë (Video)

  Lajmi i rradhës

  Desert i shijshëm veror

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë