Grimcimi i vazhdueshëm | Pasojë e monotonisë apo e urisë?

  Këto katër ‘grimcuese’ nuk janë vetëm të shëndetshme por edhe na ndihmojnë të mbajmë truphollësinë.

  FIQ TË THARË:
  Janë burim i klasës së parë të substancave të rënda. Do ta forcojnë trupin me energji të nevojshme, prandaj janë ideale të përdoren para ushtrimeve. Përveç kësaj, përmbajnë sasi të madhe të kaliumit – mineral i rëndësishëm për përshpejtim të rigjenerimit të organizmit.

  BAJAMET:
  Janë të pasura me tokoferol alfa, në formë të vitaminës E, të cilën trupi e absorbon më së shpejti. Kjo vitaminë ka ndikim antioksidues si dhe pengon dëmtimin e qelizave pas ushtrimeve. Përdoreni një grusht bajame gjatë ditës.

  ÇOKOLLATA E ZEZË:
  Përmban flavonol, i cili i takon grupit të substancave bimore, që janë të dobishme për shëndet. Gjithashtu nxisin qarkullimin e gjakut, që kanë nevojë muskujt pas ushtrimeve.

  BANANET:
  Për shkak të sasisë së madhe të kaliumit, që përmban kjo pemë, nuk do të keni shtangie muskujsh.

  Lajmi Paraprak

  Përse janë të rëndësishme etiketat tek shishet plastike

  Lajmi i rradhës

  Kampionati Europian me 9 futbollistë shqiptarë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë