“Nënës” poezi nga Agim Doçi

  Puthi foshnjën dhe e rriti!
  Puthi qiellin dhe e ndriti!
  Puthi plagën e shëroi!
  Vetëm Nëna!

  E puth ballin, çelin lule!
  E puth gushën, me pekule!
  Puth Ajo – inati ulet
  Veç nga Nëna!

  Themi Nënë
  kur na therr zemra!
  Dhe kur s’është buzëqesh ndër ëndrra!
  Se është nënë e Dashurive
  mal nga dhembja.

  Nina nana na përkundi
  dorë e saj e bardhë si pëllumbi!
  Veç nga Zoti dhe nga Nëna
  çelet Jeta!

  Hapi i saj i lehtë si një flutur
  kur ke dhembje vjen i pari…
  Zëri i saj aq shumë i bukur
  zgjon të vdekurin nga varri!

  Lajmi Paraprak

  Vdes ish-trajneri i KF Shkëndija

  Lajmi i rradhës

  Dy vjet që nga anëtarësimi i RMV-së në NATO

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë