Një ndër libraritë më të bukura në botë gjendet në Venedik (Foto)

  Libraria Acqua Alta gjendet në Venedik, mirëpo ajo çfarë e bënë më të veçantë këtë librari është fakti se për të hyrë aty janë dy qasje, njëra nga toka dhe tjetra nga një ndër kanalet e shumta që gjendet në Venedik, shkruan Kultplus.

  Librat që gjendet aty janë të ngritura të gjitha pesëmbëdhjetë centimetra nga dyshemeja në mënyrë që të mbrohen nga uji dhe shumë prej tyre janë vendosur në vaska, barka ose në gondola karakteristike.

  Lajmi Paraprak

  Gruaja në Kanunin e Lekë Dukagjinit

  Lajmi i rradhës

  Kur babai e mban të birin, nuk di askush, kur i biri e mban babanë, i tërë katundi e merr vesh

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë