Shoqata e Artistëve Figurativ të Tetovës vjen me ekspozitën kolektive “Salloni Pranveror 2023”

  Shoqata e Artistëve Figurativ të Tetovës të hënën do të bëjë hapjen solemne të ekspozitës kolektive reviale “Salloni Pranveror 2023”, njofton Nistori.

  Nga Shoqata e Artistëve Figurativ të qytetit të Tetovës njoftojnë se 56 artist/e të artit pamorë para publikut do të ekspozojnë 56 vepra arti nga drejtimet e pikturës, skulpturës, grafikës, dizajnit grafikë dhe fotografisë.

  Ekspozita do të hapet në I.N. Qendra e Kulturës në Tetovë me fillim në ora 19:00.

  Lajmi Paraprak

  Spitali i Tetovës nuk ka vend parkime të mjaftueshme, kaosi bllokon edhe autoambulancën

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë