TRIMA ME TASTIERË

  Xhevdet Bajraj (Angelus Novus, 2023)

  Në betejë o trima
  nxitoni në betejë
  dhe mos i kurseni tastierat

  E mua
  ma sillni një shishe uiski
  dhe katër birra
  që të jem i përgatitur
  kur ta qëllojë fqinji për vdekje
  diellin.

  Lajmi Paraprak

  NATO e së nesërmes

  Lajmi i rradhës

  Peshku, duhani dhe burokratët: Histori e çmendur dhe e mahnitshme e Europës Qendrore

  Lajme tjera

  PSE HESHTIN ARTISTËT..?

  Lirim Alija Tragjedia e popullit nuk fillon atëherëkur shfaqen anomalitëdhe diskriminimi i tij;por kur ndaj këtyre gjërave heshtin…
  Më tepër

  Bashkohu

  Informohu në kohë