Afrim Gashi formon kryesinë e Alternativës pa Zejdin

  Sot u mbajt mbledhja e parë e Kuvendit Qendror të Alternativës pas mbajtjes së Kongresit të partisë. Në listën e anëtarëve të Kryesisë së re mungon Skender Rexhepi Zejd. Zejdi kohëve të fundit ka pasur antagonizma me partinë dhe si duket kjo është arsyeja pse emri i tij nuk është përzgjedhur si anëtar i Kryesisë, as si nënkryetar partie, as si Sekretar i Përgjithshëm, por as edhe si Sekretar i sektretariateve, shkruan Nistori.

  Ndryshe, deputeti Rexhep Skenderi Zejd, së fundmi nuk mori pjesë në kongresin e parë të Alternativës. Ai mospjesëmarrjen në kongres e arsyetoi për shkak të parimeve të tija, duke shtuar se në 100 ditët e para nuk u plotësua asnjë nga pikat e Alternativës.

  Anëtarët e rinj të Kryesisë së re Qendrore të Alternativës do të jenë:

  1. Afrim Gashi
  2. Abdylshyqyr Abedini
  3. Admirim Aliti
  4. Albulena Demiri Zendeli
  5. Ali Ismaili
  6. Amir Elezi
  7. Arben Labënishti
  8. Arita Nesimi
  9. Bashkim Murtezi
  10. Bejtullah Demiri
  11. Bekim Emini
  12. Bekim Sali
  13. Driton Sulejmani
  14. Ertan Demiri
  15. Fatmire Ramadani
  16. Faton Selami
  17. Fisnik Mela
  18. Gani Maksuti
  19. Gazmend Aliu
  20. Hysein Dika
  21. Husni Ismaili
  22. Imërlije Saliu
  23. Liman Avdiu
  24. Lulzim Aliu
  25. Lutfije Veseli
  26. Mejrem Tusha Kajolli
  27. Meral Ismaili
  28. Meriton Civuli
  29. Mubekir Palloshi
  30. Nurxhane Asanovska
  31. Njomza Imeri Ismaili
  32. Orhan Murtezani
  33. Safije Sadiki Shaini
  34. Samir Iseni
  35. Shenur Osmani
  36. Shpend Tairi
  37. Visara Riza
  38. Xhemail Çupi
  39. Zeqirija Ibrahimi

  Pos tjerash – u diskutua edhe për zgjedhjen e nënkryetarëve të partisë, Sekretarit të Përgjithshëm dhe sekretarëve të sekretariateve. Pas disa diskutimeve dhe propozimeve, unanimisht u votua që këto detyra t’i kryejnë këta anëtarë të Kryesisë Qendrore:

  • Nënkryetarë: Bekim Sali, Admirim Aliti, Safije Sadiki – Shaini, Arben Labënishti dhe Amir Elezi.
  • Sekretar i Përgjithshëm – Zeqirija Ibrahimi.
  • Sekretar i Sekretariatit për Politika Strategjike – Lulzim Aliu.
  • Sekretar i Sekretariatit Organizativ – Bashkim Murtezi.
  • Sekretar i Sekretariatit të Departamenteve – Mubekir Palloshi.
  • Sekretar i Sekretariatit për Marrëdhënie me Publikun – Orhan Murtezani.
  • Sekretar i Sekretariatit për Resurseve Njerëzore – Driton Sulejmani. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Asnjë shenjë paralajmëruese se uji i “Banjës” në Tetovë nuk pihet dhe është i dëmshëm

  Lajmi i rradhës

  A mund të shkaktojë alergji marrja e vitaminës C?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë