Agjencia për Hallall Standard në RMV: Mos konsumoni kotëletë me logon Hallall, ka mish derri

  Agjencioni për Hallall Standard në Republikën e Maqedonisë së Veriut njofton se, në marketet e Stokomak Doo Skopje, shitet një kotëletë prej mishi i cili e ka logon e hallallit (të lejuarës) ndërsa në përbërjen e saj ka edhe mish derri. Produkti i njëjtë është prodhuar në Republikën e Serbisë dhe i njëjti e ka siguruar logon atje, përcjell Nistori.

  Agjencia i bën thirrje Stokomak Doo Skopje që urgjentisht të tërheq këtë produkt nga qarkullimi, njëherit Bashkësia Islame në Republikën e Serbisë të ndërmer masa në tërheqjen e certifikimit hallall për kompaninë prodhuese. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  MASh-i jep pëlqimin për përdorimin e abetares së unifikuar

  Lajmi i rradhës

  Çmimi i vajit në RMV nuk do të ndryshojë, të paktën deri në pranverë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë