Qytetarët e RMV-së do të mund të udhëtojnë në Danimarkë pa karantinë

  Qytetarët e Maqedonisë do të mund të udhëtojnë në Danimarkë pa shkuar në karantinë dhe pa testime të dyfishta për coronavirus.

  Ministria e Danimarkës për Punë të Jashtme njoftoi se vendet siç janë nga lista e portokalltë për rrezik nga coronavirusi, siç janë Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Libani dhe Serbia, janë dërguar në listën e verdhë pas vendimit të Institutit të Danimarkës për Parandalim dhe Kontroll të Sëmundjeve Ngjitëse.

  Për shtetet në listën e verdhë, mbetet kushti për t’u testuar para se të hynë në vend.

  Danimarka po ashtu shtoi edhe disa vende në listën e verdhë si Greqia, Spanja, Franca dhe Zvicra.

  Lajmi Paraprak

  Liderët e BE-së sot vendosin për negociatat me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

  Lajmi i rradhës

  A e dini pse pjepri nuk shoqërohet me asnjë frut tjetër?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë