Ambasada ruse në RMV: Evidentojmë incidentet rusofobe

  Ambasada ruse në Shkup ka dalë me një mesazh me ton kërcënues; do t’i evidentojmë të gjithë incidentet me elemente rusofobe. Në twitter, zyrat e përfaqësisë diplomatike ruse në Shkup thonë se “Tërheqin vëmendjen për nivelin e paparë të rusofobisë në shumë vende të huaja në prapavijë të operacionit special ushtarak në Ukrainë. Paralajmërojmë se të gjithë incidentet e këtilla do të evidentohen me kujdes”. Nga ambasada nuk sqarojnë se çfarë nënkupton ky mesazh drejtuar vendeve dhe qytetarëve.

  Lajmi Paraprak

  Valë e re çmimesh

  Lajmi i rradhës

  Cili është shteti më i vizituar në botë?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë