Ankesa e Laliçiq për shkarkim nga posti i gjyqtares refuzohet nga Gjykata e Lartë

  Këshilli për vendosjen e ankesave në Gjykatën e Lartë refuzoi ankesën e gjyqtares së Gjykatës Themelore Penale Shkup, Sofija Laliçiq, mbi vendimin për shkarkimin e saj nga kryerja e funksionit gjyqësor, informojnë Gjykata e Lartë.

  “Këshilli për vendosjen e ankesave në Gjykatën e Lartë debatoi për ankesën e Sofija Laliçiq, gjyqtare e Gjykatës Themelore Penale Shkup, kundër vendimit të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut Nr. 10-30 / 9 të 19.03. 2021, për shkarkimin e saj nga kryerja e funksionit gjyqësor.

  Në të njëjtën seancë, Oda e Apelit mori vendim në çështjen OSZ nr. 6/2021 duke refuzuar ankesën e kërkuesit si të pabazuar dhe duke mbështetur vendimin e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 2021”, thuhet në deklaratë.

  Lajmi Paraprak

  Nga dita e hënë nis vaksinimi i punonjësve në arsim

  Lajmi i rradhës

  Legjenda e Gjermanisë: Chiellini dhe Bonucci janë qendërmbrojtësit më të mirë në botë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë