Austria planifikon konferencë për Afganistanin

  Ministri i Punëve të Jashtme dhe ai i Punëve të Brendshme të Austrisë, Aleksandar Shalenberg dhe Karl Nehamer planifikojnë të organizojnë konferencë për Afganistanin, ku do t’i ftojnë vendet fqinje të këtij vendi dhe disa anëtare të BE-së, me qëllim që të ofrojnë ndihmë. Konferenca është e planifikuar në format virtual për fund të gushtit ose fillim të shtatorit.

  Qëllimi i konferencës është të përforcohet rajoni, respektivisht fqinjët e Afganistanit. Nehamer potencoi se në luftën kundër migracionit ilegal drejt Evropës, nevojitet të ketë qasje të përgjithshme, ashtu që tani prioritet është t’u ndihmohet fqinjëve të Afganistanit.

  Lajmi Paraprak

  Kanali francez: Shqipëria, destinacion pushimesh për t’u zgjedhur

  Lajmi i rradhës

  Arkitekti rus mahnit: Paraqet modelin novator të një shtëpie në formën e një tubi ‘të varur në ajër’

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë