Bllokohet hekurudha Shkup-Gjevgjeli | Protestojnë punonjësit e fabrikës “Kolska”

  Të punësuarit në fabrikën e automjeteve hekurudhore “Veles” më saktë “Kolska” sot kanë nisur protestën në stacionin hekurudhor në Veles duke shprehur pakënaqësi për moszgjidhjen e problemeve të tyre përmes borive dhe bllokimit të komunikacionit hekurudhor.

  Në protestë janë prezent edhe përfaqësues së Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë, në përbërje të të cilës është edhe organizata sindikaliste e fabrikës “Kolska”.

  Lajmi Paraprak

  Kovaçevski: EMV do t’i përmbushë nevojat gjatë sezonit të ngrohjes

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë