Boçvarski: Nëse duam të ndërtojmë rrugë më shumë, duhet të paguhen taksat rrugore

  Duke u përgjigjur në pyetjen e deputetëve, ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski ka bërë të ditur se prej Tetovës dhe Gostivarit do të ndërtohet autostradë e re.

  Autostrada siç tha ai, do të ndërtohet në trase të re dhe do të ketë të gjitha karakteristikat e një autostrade.

  Për rrugën aktuale Tetovë – Gostivar, ka deklaruar se do të shërbejë për qarkullim të qytetarëve nga Tetova për në Gostivar.

  “Kjo zgjidhje e autostradës ka nevojë të rindërtohet dhe kjo është në plan të Qeverisë. Ka për qëllim të ndërtohet një trase tjetër e qarkullimit me të gjitha karakteristikat e një autostradës”, tha Boçvarski.

  Ka bërë të ditur që do të ketë taksa rrugore.

  “Nëse duam të ndërtojmë rrugë më shumë, duhet të paguhen taksat rrugore”, tha Boçvarski.

  Lajmi Paraprak

  Deklarata e fundit qeveritare e Merkelit

  Lajmi i rradhës

  VOA: Shqipëria, mangësi në luftën kundër pastrimit të parave! Ekspertët të shqetësuar për depërtimin në ekonomi

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë