Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,03 % në raport me vendimin e datës 19.6.2023.

  Nga data 27.6.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

  Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 80,00 (denarë/litër)
  Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 82,00 (denarë/litër)
  – Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 71,00 (denarë/litër)
  Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 69,00 (denarë/litër)
  Mazut М-1 SU 41,007 (denarë/kilogram)

  Theksojmë se këto janë çmimet maksimale të derivateve të naftës nga ora 00:01 e datës 27.6.2023.

  Lajmi Paraprak

  Në deponinë në Shuto Orizare kamionët me mbeturina vazhdojnë të zbrazen njëri pas tjetrit pa i dhënë llogari askujt

  Lajmi i rradhës

  Mbi 1 milionë euro për transportin publik falas në Kumanovë

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë