Hoxha: Në Prespë po shkruhet historia

  Lëvizja Besa ka vazhduar karvanin e takimeve në Dollnen dhe Prespë ku ka shpalosur programin e saj politik për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Nën moton “Me ka krejt” kjo lëvizje ka shpalosur projektet e paraparë për këto dy vende, duke prezantuar edhe përfaqësuesit e tyre. Hoxha tha se si fëmijë është rritur duke fshehur flamurin kombëtar ndër jastëk, duke aluduar për veprimtarin Memedi që ka bërë shumë dhe masakra që ka ndodhur në Dollgirid, përcjell Nistori.

  “Në këtë një vjeçar në Prespë vërtetë po shkruhet historia. Më emocionoi Mehmedi me fjalët për çështjen e punëve që i ka bërë, aspak nuk e kam pyetur asnjëherë sa rrugë janë shtruar apo sa punësime janë bërë, por çdo herë kemi qenë në lidhje të drejtpërdrejtë a do realizohet çështja e Dollgiridit apo nuk do realizohet”, tha Hoxha nga Lëvizja Besa. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Reminishencat e romancierit

  Lajmi i rradhës

  Selami: Regjistrimi i popullsisë përfundoi me sukses

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë