Kasami: Bastisja e komunës është një presion politik

  Prej në mëngjes Policia Financiare ka hyrë në objektin e Komunës së Tetovës. Në shënjestër të Policisë financiare janë disa lëndë që lidhen me kohën kur me komunën udhëhiqte Sadi Bexheti, kuadër i PDSH-së.

  “Sot para se me ardhë këtu më vizitoi policia financiare me pretekst të disa lëndëve të ish kryetarit Sadi Bexheti, të para disa viteve, pra nuk kanë pasur kohë deri sa ka qenë Teuta Arifi kryetare. Por vijnë në momentin kur Bilall Kasami është kryetar i komunës Tetovës. Me gjithë problemet tjera që mi kanë lënë trashëgimi sot më viziton edhe Policia Financiare, dhe unë vlerësoj se bëhet fjalë për presion politik”, deklaroi Bilall Kasami, kryetar i Komunë së Tetovës.

  Lajmi Paraprak

  Rexhepi: Do të ngrejë iniciativë politike në kuvend, “EUROPA 21”

  Lajmi i rradhës

  Shkupi me nënkryetare shqiptare, Bujare Abazi

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë