Këta janë kandidatët e LSDM-së për kryetar komunash në zgjedhjet lokale

  Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev, pas mbledhjes së Komitetit Ekzekutiv bëri të ditur 30 emrat e kandidatëve për kryetar komunash që do të garojnë në zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor të këtij viti.

  Zaev njoftoi se janë paraqitur rreth 630 kandidatura për kryetar komunash dhe rreth 5 mijë kandidatë për këshilltarë.

  Në vijim janë kandidatët për disa nga komunat në vend, me të cilët LSDM do të kërkojë votat e qytetarëve në zgjedhjet lokale:

  – Petre Shilegov – Qyteti i Shkupit
  – Milikije Halimi – Haraçinë
  – Velimir Smilevski – Butel
  – Nenad Kurtovski – Mavrovë – Rostushë
  – Goran Jovakovski – Çashkë
  – Pero Konstadinov – Vallandovë
  – Bllagojço Shapov – Bogdancë
  – Zoran Zimbakov – Bosillovë
  – Marjan Janev – Vasilevë
  – Sasho Jankovski – Vevçan
  – Ivica Dimitrov – Vinicë
  – Goran Trajkovski – Dellçevë
  – Llaze Petrov – Demir Kapi
  – Ango Angov – Dojran
  – Borce Gievski – Zelenikovë
  – Jordan Nasev – Karbincë
  – Filip Temellkovski – Kisella Vodë
  – Bllagojçe Iliev – Konçe
  – Tome Hristovski – Krushevë
  – Ace Vellkovski – Llozovë
  – Lube Kuzmanovski – Novac
  – Kostadin Giergoevski – Ohër
  – Elizabeta Zelenikovska – Petrovec
  – Sllavço Pandurski – Pehçevë
  – Dragan Anasatasov – Probishtip
  – Zhivko Gosharevski – Resnjë
  – Stojan Nikollov – Rosoman
  – Zhaklina Jovanovska –
  – Sashko Nikollov – Shtip

  Lajmi Paraprak

  Maqedoni, 1.100 persona shtesë do të përfshihen në Projektligjin e ri për Falimentim

  Lajmi i rradhës

  Turma e dhunshme në Wembley: Babai i Maguires pëson thyerje të brinjëve nga tifozët (Video)

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë