Disa gjëra që e bëjnë të veçantë shtetin gjerman për pjesën tjetër të botës

  Shqiptarët kryesisht e perceptojnë Gjermaninë si një vend ku shkohet vetëm për të fituar diçka.

  Por në fakt është një vend shumë interesant dhe i mirëorganizuar që u ofron banorëve të tij shumë specifika në krahasim me pjesën tjetër të botës.

  Ju prezantojmë disa prej tyre…


  Lajmi Paraprak

  A mund të jetë Ukraina neutrale?

  Lajmi i rradhës

  “Në periferi pranë aeroportit”, tregim nga Ismail Kadare

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë