“Maqedonia e Veriut duhet të vazhdojë me reformat edhe kur ato shkaktojnë përçarje politike”

  Ambasadorja e ShBA-ve në RMV Kate Byrnes/Fotografia: Nistori.com

  Ambasadorja amerikane Kate Marie Burns urdhëroi sot vendin që të vazhdojë me reformat edhe kur, siç theksoi, ato shkaktojnë përçarje të caktuara politike.

  Sipas ambasadores, një nga sfidat më të mëdha me të cilat përballet Maqedonia e Veriut është korrupsioni, i cili minon qeverisjen e mirë dhe saboton konkurrencën ekonomike.

  Përfaqësuesit e qeverisë, vuri në dukje ajo, duhet t’u përgjigjen sfidave, të përmbushin pritjet e publikut dhe standardet e anëtarësimit në BE.

  Lajmi Paraprak

  Përfitimet e të ecurit zbathur

  Lajmi i rradhës

  Çfarë do të ndërtohet në vend të Treskës?

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë