Pendarovski nënshkroi dekretet për pesë ambasadorë të rinj të RMV-së

  Presidenti Stevo Pendarovski, në kuadër të kompetencave të tij kushtetuese sot nënshkroi dekrete për emërimin e pesë ambasadorëve.

  Maqedonia e Veriut do të ketë ambasadorë të rinj në Republikën Sllovake, në Kanada, në Mbretërinë e Norvegjisë, në Mbretërinë e Belgjikës dhe në Republikën e Bullgarisë.

  Evgenija Ilieva u emërua ambasador në Republikën Sllovake, Agron Buxhaku u emërua ambasador në Kanada, ndërsa Driton Kuqi u emërua ambasador në Mbretërinë e Norvegjisë.

  Metodija Belevski u emërua ambasador në Mbretërinë e Belgjikës, ndërsa Agnesa Rusi Popovska në Republikën e Bullgarisë.

  Lajmi Paraprak

  “Maqedonia nga viti 2024 do të furnizohet me gaz nga Greqia”

  Lajmi i rradhës

  Shkup: Dëshiroi ta martojë motrën e mitur me dhunë në Serbi, arrestohen katër persona

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë