Me 11 prill grevë e përgjithshme në arsim

  Ka përfunduar takimi mes kryeministrit Kovaçevski dhe përfaqësuesve të SASHK-ut lidhur me kërkesat e kësaj të fundit për rritjen e pagave në arsim dhe kopshte.

  Kreu I SASHK-ut,  Jakim Nedelkov tha se takimi me kryeministrin ishte jo i frytshëm ndërkohë që paralajmëroi grevë të përgjithshme nga 11 prilli. 

  Lajmi Paraprak

  Në pritje të vazhdimit të dialogut “Zhan Mone”

  Lajmi i rradhës

  Rreth 100 mijë lëndë gjyqësore mbeten të papërfunduara gjatë një viti në RMV

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë