Memishi: Në agjendën e BDI-së lexojmë për pastërti, por nga ana tjetër po ngulfatemi nga mbeturinat

  Kandidati i Lëvizjes Besa në komunën e Tearcës, Daut Memishi gjatë debatit “Gara për komunën e Tearcës”, ka folur për projektet që do t’i realizojë gjatë mandatit katër vjeçar nëse merr besimin nga populli. Memishi theksoi hapja e Njësisë rajonale të bujqësisë në këtë komunë do të jetë një nga premtimet e para që do të realizohet gjatë mandatit të tij, kërkesë që vjen nga nevoja e banorëve të kësaj komune, përcjell Nistori.

  “Prioritetet tjera që i kemi në komunën e Tearcës është që t’i kushtojmë rëndësi të veçantë ekologjisë dhe pastërtisë vendit, pasi që vijmë nga një vend me keqardhje e themi, po ngulfatemi nga mbeturinat, pothuajse në çdo lagje e mos të flasim për deponitë e egra që ekzistojnë. Edhe për këtë do të kemi një qasje të veçantë, në bashkëpunim me të gjithë qytetarët, normalisht duke ndihmuar edhe ni si institucion-komuna çdo hapësirë të gjelbërojë dhe të jetë e pastër. Në agjendën e BDI-së shohim që flitet për pastërti, mirëpo është e kundërta e asaj që është në terren dhe që e shohim në çdo vendbanim”, ka deklaruar Memishi.

  Memishi ka folur edhe për mungesën e deponisë dhe funksionimin e rregullt. Ai thotë se kemi ardhur në një situatë sa që njerëzit nuk dijnë kah të lëvizin prej mbeturinave. Pas 20 vitesh BDI garon me agjendën e gjelbër dhe çdoherë i ka pastruar rrugët që të duket mirë para qytetarëve, mirëpo këtë herë çudi nuk e ka bërë një gjë të tillë. /Nistori/

  Lajmi Paraprak

  Ish legjenda e Real Madrid: Jam gati të drejtoj Barcelonën

  Lajmi i rradhës

  Çfarë thanë partitë politike në RMV në ditën e pestë të fushatës!

  Lajme tjera

  Bashkohu

  Informohu në kohë